preloader

Медия център

Bcard

Bcard раздава награди в кампания за стимулиране използването на българския бранд карти

Bcard раздава награди в кампания за стимулиране използването на българския бранд карти
26 септември 2018

Общо 53 награди ще раздаде Национална Картова Схема (НКС) в кампания, насочена към притежателите на Bcard. Насърчителната кампания стартира на 1 октомври 2018 г. и ще продължи до края на годината.

В кампанията имат право да участват всички притежатели на кредитни, дебитни, персонални или фирмени карти Bcard, като всеки картодържател, който заплати с карта Bcard на ПОС терминално устройство в търговски обект или интернет сайт в периода от 1 октомври – до 31 декември 2018, автоматично се включва в томбола за наградите. Всеки може да участва неограничен брой пъти в кампанията с всяка извършена от него трансакция с карта Bcard. Наградите са:

·        30 ваучера х 50 лв. за пазаруване в множество разнообразни търговски обекти;

·        15 ваучера х 100 лв. за пазаруване в множество разнообразни търговски обекти;

·        5 ваучера х 150 лв. за пазаруване в множество разнообразни търговски обекти;

·        3 екскурзии  - СПА уикенд за двама.

Всеки клиент, извършил повече от една трансакция, има възможността да спечели повече от една награда. Подробните условия можете да откриете по-долу в текущата новина - документ "Механизъм", както и в клоновата мрежа на текущите издатели на картата -  Централна Кооперативна Банка и Easy Payment Services.

Тегленето на печелившите ще се проведе в периода между 10 и 15 януари 2019 г., като всички регистрирани трансакции с Bcard ще бъдат изтеглени на случаен принцип. Имената на спечелилите участници, както и институцията, от която е издадена съответната карта, ще бъдат публикувани тук: www.bcard.bg

Според статистиката, над 90% от картовите разплащания у нас се извършват за локални услуги и използването на карти с международен бранд за тези услуги е твърде скъпо. „Важен елемент в концепцията на Bcard е сигурното използване и значително по-ниската ценова политика - по-ниски такси към издателите, в сравнение с тези на международните картови схеми, опериращи в страната. Това създава условия за потенциално по-ниски разходи за употреба, като очакванията са пазарът да бъде задвижен от крайните потребители и търговци“, коментира Стоилка Арсова, директор „Национална Картова Схема“.

Освен това, Bcard е много по-нискорисков продукт и по-лесно се адаптира към локалните нужди. Картите се издават с чип технология, като копирането на чип и пренасянето на данните върху друг носител е невъзможно. „На практика картите Bcard не съдържат данни, записани на магнитна лента, и това защитава изцяло картата от модерните начини на скимиране“, допълва още г-жа Арсова.

Към момента над 70 000 търговци в страната приемат Bcard, на повече от 85 000 ПОС терминала. В близко време на картодържателите на Bcard ще бъде предложено и международно покритие на техните карти.

Изтеглете файловете

icon
Механизъм на "Кампания Bcard октомври - декември 2018"
icon
Bcard флаер за "Кампания Bcard октомври - декември 2018"

Oще новини

17 август 2023

Дигиталният ваучер за храна ще улесни всички, освен сивата икономика

27 юни 2023

Ниското ниво на електронното разплащане в България се подхранва от сивата икономика

27 юни 2023

БОРИКА беше домакин на международна конференция за бъдещето на разплащанията

10 април 2023

Доставчици на платежни услуги, сертифицирани за незабавни плащания blink